Член на съюза на ключарите в България. Съюза е сдружение с идеална цел, в което членуват професионални ключари от цялата страна. Създаден е през 1993 г. и от тогава е член на Българската търговско-промишлена палата и на Европейския съюз на ключарите.

        Нашите партньори :

Мауер Локинг Системс ЕООД е български производител на висококачествени заключващи системи. Секретните ключалки NW4, NW5, NW6 ASGARD, DT1 са с най-висока степен на сигурност и патентован профил на ключовете. Ключове се изработват само с представяне на карта с индивидуален номер на ключалката в оторизирани ключарски ателиета, едно от които сме ние. За нас, ключар Пловдив – Джи Ви Ти ЕООД, се произвежда секретна ключалка DT1, със специален собствен профил на ключа, който е защитен с патент против нерегламентирано копиране.

КАВА е основана през 1862 г. в Швейцария и от тогава се е развила до световен лидер в производството на заключващи системи и иновативни решения за контрол на достъп със служители в повече от 60 страни. Секретните ключалки KABA PENTA и EXPERT са сертифицирани с най-висок клас на сигурност и патентован профил на ключа. В нашето ключарско ателие може да се поръча ключ само с наличие на картата за сигурност на ключалката. Дубликати на ключовете се произвеждат единствено в заводите на КАВА в Австрия.

GERDA е полска компания, създадена през 1987 г. Производител на заключващи устройства, развива се в областта на механичната безопасност. Системата GERDA TITAN е брава, сертифицирана с висок клас на сигурност и патентован профил на ключа. Дубликат на ключ се изработва само с наличие на картата за сигурност на бравата и оригинални ключове в оторизирани ключарски ателиета, едно от които е нашето.

member

SKB