Много голяма част от вратите са оборудвани с касови брави. В миналото бяха сериозно препядствие, но в момента голяма часто от тях не се считат за много сигурни. Естествено, в производството им се влагат нови и различни защити – антишперцови и против разпробиване, с които производителите им търсят начин да осигурят сигурност на своите клиенти..

Касова брава MOIA – основна, тристранна. С антишперцова защита и защита против разпробиване. Предлага се с три ключа в комплекта. Произход – Италия.

Бексет 65 мм. Цена: 210 лв.

Касова брава CR – основна, тристранна. С антишперцова защита, три основни ключа и един сервизен. Сервизния ключ се използва когато искате да позволите временен достъп на чужди лица – при заключване с основните ключове два пъти, сервизниия ключ може да отключи. Когато решите да прекратите достъпа – заключвате четири пъти с основните ключове и сервизният ключ вече не може да отключи бравата. Касови брави CR се монтират на българските врати с марка „Солид“. Произход – Италия.
Бексет – 65 мм. Цена: 324 лв..

Касова брава ATRA – DIERRE, основна, тристранна. С три ключа в комплекта. Допълнително се предлагат комплекти ключове за прекодиране. Така, когато си изгубите ключ, може да се прекодира с нов комплект ключове, без да се налага смяна на цялата брава. Произход – Италия.
Бексет – 63 мм. Цена: 235 лв.