Ние извършваме ключарски услуги на територията на гр. Пловдив и околността.

Специализирани сме в отключването на автомобили, врати на жилища и административни сгради, сейфове, каси. За да се отключи една кола без да се нарани ключалката са нужни опит и професионални инструменти. Ние инвестираме постоянно в нови инструменти за отключването на всички марки и модели автомобили. А опита го имаме от дългогодишната ни практика в извършването на ключарски услуги. Ремонтираме дефектирали автоключалки и заменяме счупените.

Отключване на врати извършваме със специални инструменти. Разполагаме с такива за повечето от бравите, монтирани във вратите на нашия пазар. При самото отключване се стремим да не оставяме следи и да не нараняваме вратата. И постоянно търсим решения за новите продукти, които се предлагат от производителите на заключващи устройства в Европа и света. Също така извършваме и монтаж на заключващи устройства – брави, патрони. Предлагаме и монтираме различни марки касови брави, секретни брави, секретни ключалки.

Отключването на сейфове и каси е много деликатен и сложен процес. Нужни са много специални познания и инструменти. Обслужваме и поддържаме сейфовете на банки, организации и частни лица. 

Гаранционен и следгаранционен сервиз на бравите и ключалките сме на две водещи български фирми, производители на врати:

АКАЗА“ ООД – врати с марката „Солид“

ОПТРОНИКА“ ЕООД – врати с марката „Диадорс“

 

 

АВАРИЙНО ОТКЛЮЧВАНЕ НА ВРАТИ

АВТОКЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

ОТКЛЮЧВАНЕ И СЕРВИЗ НА СЕЙФОВЕ

Изработка на мастер системи с различни нива на достъп

консултация при избор и монтаж на заключващи системи