заключващи устройства

 

В днешно време се предлага голямо разнообразие от заключващи устройства, било то механични или електронни. Те могат да бъдат монтирани в комбинация или самостоятелно – или само брави, или съвкупност от брава, секретна ключалка, защитна бронировка и дръжки. От вида и качествата им зависи дали може да бъде отключена една врата и колко време би отнело. Съответно и по какъв начин – с инструменти или чрез взлом. Препоръчваме да се монтират по-качествени продукти, които ще ви служат по-дълго време и ще бъдете по-добре защитени.

Желаете да си смените вратата, защото вашата е стара или искате да имате по-сигурна? Изгубили сте ключовете от вашия дом? Вашата брава или секретна ключалка вече не функционират добре? Независимо поради коя от изброените причини, или пък по съвсем друга такава, понякога се налага да монтирате нова или да смените старата брава или патрон. Ние ще ви консултираме и ще ви помогнем при избора им. Ще ви предложим варианти, които да отговарят на вашите желания, изисквания, потребности и разбира се, финансови възможности.

КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ПРИ ИЗБОР НА ЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА ВАШАТА ВРАТА

При изобра на заключващо устройство за вашата врата, трябва да се вземат под внимание няколко неща. Най-напред има значение каква е вратата. Дали е блиндирана, дървена, метална, дебела, тънка. В блиндираните врати обикновено се монтират брави, които заключват в няколко точки. В комбинация със секретна ключалка / патрон с висока степен на сигурност и специална бронировка, предпазваща ги от взлом, се постига много добра защита за вашия дом. Когато вратата е дървена, освен стандартните брави, могат да се монтират допълнителни такива за външен монтаж. Те се монтират от вътрешната врата върху вратата и не се налага рязяне и отслабване на дървото. Съответно има значение и дебелината на вратата. Когато е дебела, позволява монтиране на всякаква секретна ключалка, но когато е тънка, трябва да се сложи възможно най-къс патрон. Важно е да не стърчи от вратата, за да не може да се захване и да се взломи от вън.

БРАВИ

СЕКРЕТНИ КЛЮЧАЛКИ